Tuotteet

Kylpyhuonepeilit

Kylpyhuonepeili on tärkeä osa toimivuutta ja sisustusta. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin luomasta lisätilasta.  Valitse kaluston tyyliin sopiva ja sen kokoa vastaava kylpyhuonepeili. Mieti tarpeitasi ja tutustu laajaan kylpyhuonepeilivalikoimaamme, jossa on paljon näppäriä yksityiskohtia.

Katso kaikki kylpyhuonepeilit

Peilikaapit

Pyöreät peilit

Pyöreän LOOX-peilimme takareunassa on tunnelmalliset LED-valot, ja siitä on nopeasti tullut yksi suosituimpia tuotteitamme. Peiliä on saatavana kolmea kokoa, joiden halkaisijat ovat 70, 90 ja 110 cm. Ne on suunniteltu etenkin AIR-kalustesarjaan sopivaksi, mutta ne antavat kylpyhuoneelle trendikkään ilmeen valitusta allaskalusteesta riippumatta.

Pyöreät peilit

'LOOX'

Pyöreän peilin takareunassa on tunnelmalliset valot. Se sopii kylpyhuoneen ohella niin eteiseen kuin makuuhuoneeseenkin.

70 - 90 - 110 cm

Katso kaikki LOOX peilit

HIMMENNETTÄVÄ VALOPEILI LED

Parhaan meikkituloksen saavuttaminen edellyttää kunnollista valaistusta. Kahdessa himmennettävillä valoilla varustetussa peilissämme on kosketuspainikkeet, joilla säädetään valon kirkkautta ja lämpötilaa. Peileistä on saatavana useita leveyksiä, jotka vaihtelevat välillä 50–140 cm.

Katso kaikki himmennettävät valopeilit

'TOUCH'

Kaunis TOUCH-peili ihastuttaa sekä laadullaan että muotoilullaan.

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Katso kaikki TOUCH peilit

'SCENE'

Valon kirkkaus on säädettävissä pehmeästä tunnelmavalaistuksesta meikkivalaistukseen. Peilien kulmaa voidaan säätää enintään 90 astetta.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Katso kaikki SCENE peilit

Kun sivuvalaistus on täydellä kirkkaudella, meikkaustuloksistakin tulee virheettömiä.

Voit säätää kirkkautta ja värilämpötilaa touch kosketuksella.

Peili valaisimella

FEEL-peili on peileistämme klassisin. Siinä on leveydestä riippuen yksi tai kaksi valaisinta. FEEL-peiliä on saatavana 40 cm:n leveydestä ylöspäin, ja ilman valaisimia siitä voidaan toimittaa myös mittatilausmalleja.

Katso kaikki FEEL peilit

'FEEL'

Klassinen, LED-valoilla varustettu kylpyhuonepeili sopii yhteen useimpien kalusteiden kanssa. Lisävarusteena saatavana alavalot ja huurtumaton lasi.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140 cm

Katso kaikki FEEL peilit

Kehystetty peili

Maalaisromanttinen kylpyhuoneen peili, joka sopii hyvin yhteen Classic-sarjan lipastojemme kanssa. Peili on kiinnitetty puulevyyn, joka on käsitelty samalla kosteuden- ja iskunkestävällä TX-lakalla kuin kaikki kalusteemmekin.

Katso kaikki GROOM peilit

'GROOM'

Maalaisromanttinen peili, jossa ei ole valoja.
Värivaihtoehtoina Premium White ja NCS-sävyt.

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Katso kaikki GROOM peilit

Meidän kotona

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuonekalusteet

Peilikaapit

Peilikaappeja yhdistää älykkäät ja tarkkaansuunnitellut säilytysmahdollissuudet. Valitse sinulle sopiva varustelutaso joko pyöreisiin tai suorakulmaisiin peilikaappeihin.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää