< >

VISKAN Classic

Klassinen kehyspeiliovi

Klassinen kehyspeiliovi ja sen sisäpuolella ovat VISKAN-sarjan hienot ominaisuudet. Tee VISKAN Classic - kalusteesta persoonallinen valitsemalla siihen tyyliisi sopiva vedin tai nuppi, ja tutustu värisävyyn Vintage Blue, jonka olemme valinneet nimenomaan tätä kalustetta varten. Yhdistä korkeaan kaappiin tai kehykselliseen seinäkaappiin, niin saat uuteen kylpyhuoneeseesi New-England - tunnelmaa.

Yksityiskohdat

Leveydet

60 - 80 - 100 - 120 cm

Vaihtoehdot

Posliinipesuallas tai mattavalkoinen kivikomposiittipesuallas

Värivaihtoehdot

Klassinen muotoilu parhaimmillaan

Kaikkein ajattomin allaskalusteemme on päivitetty sekä sisältä että ulkoa. Täysin ulosvedettävät ja pehmeästi sulkeutuvat Grass-laatikot eivät tuskin tuo sinulle pettymystä nyt tai 15 vuoden kuluttua. Valkopigmentoidusta tammesta valmistetut Organizer-lokerot auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Kaikki VISKAN allaskaapit on tiivistetty TX Top Extreme ™ -pintakäsittelyllä, joka takaa sinulle turvallisen investoinnin ja pitkän käyttöiän.

VISKAN Classic

Tee kalusteestasi yksilöllinen

VISKAN on loistava valinta, kun haluat luoda omantyylisen kalusteen. Valitse vetimet ja nupit monista hienoista vaihtoehdoista tai vetimetön Push Tipmatic vaihtoehto, joka on ehdottomasti markkinoiden paras Push-laatikko. Lisää yksi tai useampi Pluspakettimme, niin saat valaistuksen allaskaapin alle ja kaksoispistorasian alimpaan laatikkoon – kaikki tietysti valmiiksikoottuna.

VISKAN Classic

Tuotteet

Valitse posliinipesuallas tai mattavalkoinen kivikomposiittipesuallas. Testaa miltä ne näyttävät tuotesivulla.

Kampanja

Kalustepaketti, johon kuuluu laadukas VISKAN Grip 60 allaskaappi Premium White ja täysin varustettu peilikaappi STAGE 60.

Tutustu kampanjaan

Allaskaappi

VISKAN Classic 60

Klassinen 60 cm leveä kehysovi luo maalaisromanttista vaikutelmaa. Valitse väriksi Premium White ja haluamasi NCS-sävy, niin saat yksilöllisen kalusteen. Sekä Premium White että NCS-väri päällystetään uudella erittäin kestävällä TX Top Extreme™-lakallamme, joka on kehitetty nimenomaan kosteisiin tiloihin. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 820 €

Allaskaappi

VISKAN Classic 80

Kehysovi klassisimmillaan, pinta-asennettavat laatikoiden etuosat ja runsaasti vaihtoehtoja vetokahvojen ja vetimien sekä kalusteen värin valintaan. Kalusteen sisällä on markkinoiden paras laatikkojärjestelmä, joka kestää ikuisesti. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 1 050 €

Allaskaappi

VISKAN Classic 100

Rustiikkista tyyliä edustava VISKAN Classic on kaunis kaluste, jonka klassinen kehysovi sopii Uuden-Englannin tyylistä pitäville. Valitse Premium White, haluamasi NCS-väri tai jokin valikoiduista Accent-väreistämme, jotka sopivat erityisen hyvin VISKAN Classiciin. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 1 280 €

Allaskaappi

VISKAN Classic 120

Perheelle kahdella altaalla varustettu kaluste on kullanarvoinen, sillä useampi perheenjäsen voi laittautua samanaikaisesti ja lisäksi jokaiselle on oma laatikko voiteita ja pieniä esineitä varten. Valitse pesualtaan materiaaliksi joko kestävä valkoinen posliini tai slimmattu mattavalkoinen kivikomposiitti. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 1 840 €

Luo persoonallinen ilme

VISKAN kalustesarjassa on korkeatasoinen perusvarustelu, mutta et tule katumaan, jos lisäät muutaman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi valaistus kalusteen sisällä ja sen alla tai kätevä kaksoispistorasia vaikka kihartimelle?

Katso kaikki VISKAN Classic kalusteet

Tuotteet

Minkä avausvaihtoehdon valitset? Vedin, nuppi vai push tipmatic? Valitse tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vedinvaihtoehdot

Saat kalusteesi haluamassasi värissä tai valitse yksi kuudesta sävystä, jotka olemme kehittäneet edustamaan vuoden kauneinta kylpyhuonesisustusta. 

NCS-värit

INR:ssä työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa, jotta tuotteelle saadaan mahdollisimman pitkä elinkaari.

Materiaalit

Pesuallashana antaa kylpyhuoneelle ilmettä ja on tärkeä yksityiskohta. Yhdistä hanaan sopiva pop-up venttiili.

Pesuallashana

Tuotteet

Kestävä ja vettähylkivä TX Top Extreme™-pintakäsittely suojaa kalustetta. Sisältyy kaikkien allaskaappien, peilikaappien ja säilytysratkaisujen hintaan.

Lue lisää

Valitse Easy-Clean pop-up pohjaventtiili, niin puhtaanapidosta tulee helppoa. Nosta ja huuhtele.

Lue lisää

Kun ajattelemme säilytystä, ajattelemme leveyttä, kapeutta, korkeutta, mataluutta ja syvyyttä..

Yhteensopiva säilytys

Belysning under kommoden är ett tillval med hög WOW-faktor. Och så väldigt praktiskt nattetid.

Plus Ljus

Tuotteet

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

Suunnittele

Suunnittelutyökalut

Sisusta kylpyhuoneesi ja testaa eri suihkuseinäratkaisuja suunnittelutyökalujemme avulla.

 

Katso lisää