< >

BRIC Suihkukaapit

Suomen kauneimmat suihkukaapit

BRIC-sarjan suihkukaapit tarjoaa paljon valinnanvaraa. Voit esimerkiksi räätälöidä korkeuden, valita liukuovet tai pivot-ovet sekä löydät suihkukaappiin useita lasivaihtoehtoja. Tarkkaansuunniteltu sisäpuoli ei sisällä likaa kerääviä listoja ja sen vakaa suihkualusta on valmistettu valetusta marmorista. Suihkukaapin takaseinät ovat huurrettua lasia ja peittävät kätevästi esimerkiksi seinässä olevat putket.

Yksityiskohdat

Koot

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Eri tyypit

Suihkukaapit integroidulla kattosuihkulla ja termostaattihanalla tai ilman.

Profiilit

Ylellisempi suihkukaappi pivotsaranoiden avulla

BRIC-suihkukaapit tarjoavat paljon lasipintaa ja markkinoinden suurimman 800 mm kulkuaukon pivotsaranoiden ansiosta. Valitse 6 mm:n kirkas lasi tai suosittu raita lasi ja mieti haluatko avausvaihtoehdoksi vetimen vai kahvan. Valitse myös haluatko suihkupaneelin, jossa on integroitu sekoitin sekä katto- ja käsisuihku tai vain suihkusetin.

BRIC Suihkukaapit

Pivotsaranat antavat kaapille suuren kulkuaukon.

Suihkukaapit liukuovilla

BRIC 2 ja 3 ovat perinteisemmät liukuovelliset suihkukaapimme. Voit valita haluatko suihkukaapin integroidulla sekoittimella ja kattosuihkulla vai haluatko mieluummin vain suihkusetin. Voit myös tilata BRIC 2:n mitoitettuna 1800 - 2120 mm, jos katon korkeus on matalampi, esimerkiksi kesämökissä.

Katso BRIC 

Suihkukaappi

BRIC 2

Suihkukaappi 6 mm paksusta lasista, liukuovet. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Sisältää suihkusetin, mutta ei termostaattisekoittajaa.

Valkoinen

Hinta alk 1 350 €

Suihkukaappi

BRIC 3

Suihkukaappi 6 mm paksusta lasista, liukuovet. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Mukana termostaattisekoittaja sekä katto- ja käsisuihku.

Valkoinen

Hinta alk 1 960 €

Suihkukaappi

BRIC 4

Tässä on Pohjoismaiden ylellisin suihkukaappi 6 mm paksusta lasista. Kaapin pivot-sarana mahdollistaa avaamisen koko 800 mm:n leveydeltä. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Mukana termostaattisekoittaja sekä katto- ja käsisuihku.

Kiiltävä Valkoinen

Hinta alk 2 070 €

Suihkukaappi

BRIC 5

Tässä on Pohjoismaiden ylellisin suihkukaappi 6 mm paksusta lasista. Kaapin pivot-sarana mahdollistaa avaamisen koko 800 mm:n leveydeltä. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Sisältää suihkusetin, mutta ei termostaattisekoittajaa.

Kiiltävä Valkoinen

Hinta alk 1 570 €

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Voit valita useista eri lasi-, pinta- ja vedinvaihtoehdoista. Tutustu eri ratkaisuhin ja löydä oma tyylisi kylpyhuoneeseen.

 

 

Suora, vinoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Lue lisää

Tuotteet

Eri paksuus, opasiteetti ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun luomisessa.

Lue lisää laseista

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

LAADUKKAITA SUIHKUKAAPPEJA JA RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA

Laadukkaiden, Ruotsissa valmistettujen suihkukaappien valikoimamme täyttää varmasti useimmat toiveet. Saatavana on liukuovella tai pivot-ovella varustettuja malleja sekä erilaisia lasivaihtoehtoja, kuten suosittu puolihuurrettu Raita-lasi.

Suihkukaappi taitaa olla suihkuratkaisuista perinteisin. Kaappeja on saatavana sellaisiinkin kylpyhuoneisiin, joiden lattiakaato ei riitä suihkuseinän asennukseen tai joissa kosteus täytyy pitää minimissään esimerkiksi puulattian vuoksi. Suihkukaapilla on yllättäviäkin etuja: huurretut takaseinät esimerkiksi kätkevät mahdolliset putket.

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan koko suihkukaappivalikoimaamme. Tällä sivulla esitellään BRIC-malliston laatukaappeja.

Sitten se puhtaana pitäminen. Suosimme suuria lasipintoja, ja suunnittelijamme ovat pitäneet huolen siitä, että suihkukaapeissa on mahdollisimman vähän likaa kerääviä yksityiskohtia. Normaali viikkosiivous riittää suihkukaapin pitämiseen puhtaana. Jos välillä haluat tehdä perusteellisemman siivouksen, sekin onnistuu, sillä etuosa on irrotettavissa.

Suihkukaapit ovat saaneet mielestämme viime vuosina aiheettoman huonon maineen. Voi olla, että tämä johtuu markkinoille tulleista halvoista suihkukaapeista, jotka on vaikea pitää puhtaana ja jotka eivät ole turvallisen ja mukavan tuntuisia.

BRIC-malliston suihkukaapit ovat taatusti laadukkaita, ja niiden likaa keräävät yksityiskohdat on minimoitu. BRIC-kaappimallistoon kuuluu kaksi perusversiota ja kaikkiaan neljä vankkaa mallia: liukuovellinen suihkukaappi termostaattisekoittimella ja suihkupaneelilla varustettuna tai ilman niitä sekä ylellisemmät pivot-ovelliset mallit, joissa aukon leveys on 800 mm ja joissa on 6 mm paksut, suuret lasipinnat. Jälkimmäiseen on valittavissa myös kirkas lasi tai suosittu puolihuurrettu Raita-lasi. Kaikissa neljässä versiossa on säädettävät jalat (joten ne saadaan vakaiksi myös epätasaisella lattialla), ja niistä on saatavilla useita suosittuja kokovaihtoehtoja. BRIC 2 -mallissa myös korkeus on räätälöitävissä.

Sitten se puhtaana pitäminen. Suosimme suuria lasipintoja, ja suunnittelijamme ovat pitäneet huolen siitä, että suihkukaapeissa on mahdollisimman vähän likaa kerääviä yksityiskohtia. Normaali viikkosiivous riittää suihkukaapin pitämiseen puhtaana. Jos välillä haluat tehdä perusteellisemman siivouksen, sekin onnistuu, sillä etuosa on irrotettavissa.

Millaisen suihkukaapin haluat? Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan vaihtoehtoihin tarkemmin.

Tutustu BRIC suihkukaappeihin