< >

ARC Original

Eniten mukautettavissa oleva suihkusarjamme

ARC Original-suihkuseinien avulla voit luoda avaran tunteen kylpyhuoneeseesi. Tyylikkäät helat, jotka ovat kiiltävää kromia, messinkiä tai mattamustat, luovat yhdessä 8 mm paksun lasin kanssa edellytykset ainutlaatuiselle suihkuratkaisulle, jonka juuri sinä olet suunnitellut. Koska ARC Original suihkuseinissä ei ole tiivistelistaa vakiona, on lattiakaadon huomioon ottaminen erityisen tärkeää. Jos kaipaat suihkuratkaisuusi tiivistä listaa, löytyy sopiva vaihtoehto ARC Frame -sarjasta.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

8 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä. Lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Saranat ja helat

Ylellinen tunne

ARC tarjoaa sinulle pohjoismaisten suihkumarkkinoiden laajimmat mahdollisuudet: yhteensä 16 eri mallia, jotka voi sijoittaa nurkkaan, syvennykseen. tai keskelle seinää. Mallit, joiden nimessä on Plus voidaan tilata mittojen mukaan jopa 2700 mm korkeana.

Katso kaikki ARC-mallit

Timeless® on pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden
ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan.

Lue lisää

Mittojen mukaan ilman lisäkustannusta

Useimmat ARC-suihkutilaratkaisut on mahdollista tilata mittojen mukaan ja leikata viistoon. Ota mitat huolellisesti ja toimita luonnos jälleenmyyjälle, niin me teeme CAD-piirrustuksen veloituksetta.

Räätälöidyt suihkuseinät

Kolme väriä

Messinki on kaunis metalli, joka kestää aikaa. Se patinoituu kauniisti, ja sen ylellinen ilme säilyy vuosikausia. Helat on saatavana myös kromisena ja matta mustana. 

Katso ARC-mallit 

Suihkunurkka

ARC 12 Original

Tyylikäs suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 8 mm paksusta lasista. ARC on joustavin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Musta Kromi Messinki

Hinta alk 1 570 €

Tilanjakaja

ARC 20 Original Plus

Tyylikäs seinäke 8 mm paksusta lasista lattiasta kattoon. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Musta Messinki

Hinta alk 1 420 €

Suihkuseinä

ARC 15

Suihkukulma, jossa on yksi kiinteä seinä sekä pienempi ovellinen seinä 8 mm paksusta lasista. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Messinki Musta

Hinta alk 3 670 €

Suihkuseinä

ARC 4 Original

Yksi kiinteä seinä ja yksi ovi 8 mm paksusta lasista keskikokoiseen suihkusyvennykseen, mieluiten viiston katon alle. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Messinki Musta

Hinta alk 2 090 €

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Voit valita useista eri lasi-, pinta- ja vedinvaihtoehdoista. Tutustu eri ratkaisuhin ja löydä oma tyylisi kylpyhuoneeseen.

 

 

Suunnittele suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Aloita unelmiesi suihkuratkaisun suunnitelu Suihkuverstaassa.

Suihkuverstas

Tuotteet

Eri paksuus, opasiteetti ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun luomisessa.

Lue lisää laseista

Suora, vinoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Lue lisää

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää