Arc Original

Kun yksityiskohdat pidetään minimissä, jää luovuudelle tilaa. Se on visio Arc-sarjan muotoilun taustalla. Arc-suihkuseinät tarjoavat 8 mm lasilla sekä pelkistetyillä listoilla ja heloilla markkinoiden eniten mukautettavissa olevat suihkuratkaisut. Arc on ajaton suihkuklassikko, jossa lasi on pääosassa. Arc Original-suihkuseinille on luonteenomaista 8 mm:n lasi ja kauniit helat, jotka olemme suunnitelleet varta vasten Arc-sarjan suihkuseiniin. Arc Original on tullut tunnetuksi arkkitehtien valintana, sillä lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella.

Lasi

8 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilman lisäkustannusta kunkin mallin mittausväleissä. Lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Viimeistely

Kromi Musta Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze
Arc Original on korkealaatuinen sekä lasin että metallin osalta. Suihkulasit räätälöidään ja karkaistaan Smoolannissa ja kootaan sitten käsin tehtaallamme Malmössä.

Kestävä laatu

Arc Original on korkealaatuinen sekä lasin että metallin osalta. Suihkulasit räätälöidään ja karkaistaan Smoolannissa ja kootaan sitten käsin tehtaallamme Malmössä. 

Kun yksityiskohdat pidetään minimissä, jää luovuudelle tilaa. Se on visio Arc-sarjan muotoilun taustalla. Arc-suihkuseinät tarjoaa 8 mm lasilla sekä pelkistetyillä listoilla ja heloilla markkinoiden eniten mukautettavissa olevat suihkuratkaisu.

Kauniit pinnat

Kromi- ja mattamustan viimeistelyn lisäksi sarjassa on kolme kaunista harjattua viimeistelyä, jotka ovat satavilla Line-pyyhekuivaimiin sekä INR by Primy -hanoihin ja tarvikkeisiin. Vaihtoehtoja ovat Brushed Stainless, Brushed Bronze ja Brushed Brass. Katso lisää

Mitat ovat muokattavissa maksutta kunkin mallin mittausväleissä. Linac- ja Arc-suihkuseinien lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Rajattomat mahdollisuudet

Arc Original -sarjan tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat mitä tulee lasin mukauttamiseen. Useimmat Arc-mallit voidaan räätälöidä ja mukauttaa omien tarpeiden mukaan. Räätälöidyt suihkuseinät

Visio suurista lasipinnoista ja pelkistetyistä yksityiskohdista toistuu kehitystyössämme jatkuvasti. Heloissa on esimerkiksi hyvin vähän ruuveja, ja saranan ja seinän yhtymäkohdassa ruuvinreiät peitetään yhteensopivilla suojilla.

Piilotettu kiinnitys

Visio suurista lasipinnoista ja pelkistetyistä yksityiskohdista toistuu kehitystyössämme jatkuvasti. Heloissa on esimerkiksi hyvin vähän ruuveja, ja saranan ja seinän yhtymäkohdassa ruuvinreiät peitetään yhteensopivilla suojilla.

Luo oma suihkuratkaisusi

Suihkuverstaassamme voit helposti luoda suihkuratkaisusi. Aloita mitoista ja valitse sitten lasi, viimeistely ja mahdolliset avausvaihtoehdot. Kokeile ovien avaamista ja sulkemista nähdäksesi kuinka paljon tilaa ratkaisu vie. Tallenna luonnos ja vie se jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

Luo oma suihkuratkaisusi 

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Valitse ja luo oma suihkuseinäsi

Arc Original sarjasta on saatavilla yhteensä 17 eri mallia sijoitettaviksi nurkkaan, syvennykseen, seinän keskelle tai kylpyammeen reunaan. Tässä on valikoimamme. Valitse malli aloittaaksesi ja luo oma suihkuratkaisusi suihkuverstaassamme.

Kaikki Arc Original


Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

Räätälöity suihkuseinäratkaisu

Katso, mitä mahdollisuuksia tarjoamme räätälöidyissä suihkuseinäratkaisuissamme. Hyödynnä tilaisuus luoda ratkaisu, joka on mukautettu sinun tilaasie. Lue lisää

Suihkuseinälasit

Kaikki suihkuseinälasimme on karkaistua, mikä tekee siitä tavallisesta lasia huomattavasti vahvempaa. Muista, että leikkaus tai poraus ei ole mahdollista lasin kovettumisen jälkeen. Lue lisää

Materiaalit

Työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa ympäristön huomioon ottamiseksi luonnollisena osana kehitystyöämme. Katso lisää

Suihkusäilytys

Täydennä kätevä ja tilava säilytysratka suihkutilan pulloille ja muille tavaroille. Valitse useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Lue lisää

Suihkulastat

Ota tavaksesi kuivata lasi aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut jäämät eivät tartu niin helposti lasiin. Valitse kahdesta tyyllikkäästä vaihtoehdosta. Lue lisää

Lattialistat vakiona.

Huoltosarja

Magneetti- ja laahustiivisteet suihkuseiniin. Helppo vaihtaa ja ostettavissa lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Huoltosarja


Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Arc Frame

Suihkuseinäsarja 8 mm lasista, tyylikkäällä kiiltävällä tai mustaksi lakatulla alumiinikiskolla, joka kehystää suihkuelämyksen.

Katso lisää

Epic

Epic yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

Katso lisää