L I N C  O R I G I N A L

Muoto ja toiminta täydellisessä tasapainossa

Ruotsissa valmistettu Linc Original on 6 mm karkaistusta turvalasista valmistettu suihkusarja, joka luo mahdollisuuksia kaikkiin tiloihin erinomaisen muotoilunsa ja toimivuuden ansiosta. Linc Original suihkuseinien vaihtoehdot ovat lähes rajattomat ja voit vapaasti yhdistää eri lasisävyt profiileihin, jotka on valmistettu anodisoidusta alumiinista. Voit valita, haluatko asentaa suihkuseinän tavalliseen tapaan vai erityisellä Safe-Fix-liimasarjallamme rikkomatta vedeneristyskerrosta.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

6 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilman lisäkustannusta kunkin mallin mittausväleissä. Lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Profiilit

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Luo oma suihkuratkaisusi

Suoralinjainen Linc Angel ja kaareva Linc Niagara, ovat kaksi rakastetuinta suihkunurkkaamme. Eikä ihme: voit yhdistää eri mittaiset ovet ja ne voi kätevästi taittaa seinää vasten, kun suihkua ei käytetä. Molempiin suihkunurkkiin on mahdollista lisätä Pile-suihkusäilytysratkaisu ja ne voi asentaa liimaamalla.

Luo suihkuratkaisusi


Linc suihkunurkat

Patentoitu Linc-nostosarana.
Tuotteet

Patentoitu nostosarana nostaa oven 7 mm avoimessa asennossa, mikä helpottaa puhdistusta. Kaikki Linc suihkuseinät voidaan asentaa Safe-fix liimasarjalla.

Ikkuna suihkun lähellä

Linc Monument on kaunis ratkaisu, jonka voi sijoittaa keskelle tilaa tai nurkkaan todella lähelle huoneen kulmaa. Se on kätevä ratkaisu erityisesti silloin, kun suihkutilassa on ikkuna. Linc Monument suihkunurkan lasiovet ovat aina saman suuruiset, mutta sen asennusmahdollisuudet ovat todella joustavat.

Linc Monument


Ikkuna suihkutilassa

Optimaalinen toiminta

Yksi monista nostosaranan tarjoamista eduista on se, että ovet voidaan taittaa nurkkaan, kun suihku ei ole käytössä. Tämä säästää arvokasta tilaa kylpyhuoneessa. Koska ovet nousevat sisäänkäännetyssä asennossa, myös listat kuivuvat nopeammin ja suihku pysyy siistinä. 

Vinkit pieneen kylpyhuoneeseen

Kätevä säilytysratkaisu seinäprofiilissa

Pile on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu Linc-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin Pile ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Voi asentaa Safe-fix liimasarjalla. 

PILE

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Tutustu eri ratkaisuhin ja luo oma ikoninen suihkuratkaisusi. 

 

 

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

lasilevyt

Suora, viistoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.
Tuotteet

Kaikki lasimme on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta.

Lasit

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
Suihkukulma LINC Angel Flex ja suihkutilan säilytysratkaisu NEST.

Suihkutilaratkaisut

Linc Flex

Katso lisää
Valitse suihkuseina 2021

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää