Vetimet ja kahvat

Haluatko vetimen vai kahvan suihkuseinääsi?

Saat aina INR:n suihkutilaratkaisun ostaessasi vetimen tai kahvan (tämä ei koske yksittäisiä tilanjakajia tai kiinteitä lasiosia). Voit useimmiten valita jonkin muunkin kahvan tai vetimen, mutta muistathan ilmoittaa valinnastasi tilauksen yhteydessä, koska lasiin ei voi karkaisun jälkeen tehdä reikiä.

REIKÄVEDIN PYÖREÄ

Kiiltävä, mattahopea tai mattavalkoinen

Ø: 55 mm, D: 13 mm

Sisältyy vakiona useimpiin LINC-, SYNC- ja BRIC-sarjan suihkumalleihin, joissa on 6 mm:n lasi. Vedin pintakäsitellään samoin kuin seinäprofiili paitsi BRIC-sarjassa, jossa se on aina kiiltävä.

PYÖRISTETTY VETOKAHVA

Kiiltävä, mattahopea tai mattavalkoinen

H: 277 mm, B: 22 mm

Vetokahva on suunniteltu 6 mm:n lasia varten, ja sen saa maksutta niihin LINC- ja BRIC-sarja suihkumalleihin, joiden kohdalla asiasta on maininta tuotesivulla. Kaarevaan lasiin ja LINC Angel -malliin kahva kiinnitetään aina pystysuunnassa. Kahva pintakäsitellään samoin kuin seinäprofiili paitsi BRIC-sarjassa, jossa se on aina kiiltävä.

REIKÄVEDIN NELIÖ

Kromi, messinki tai mattamusta

H: 55 mm, B: 55 mm, D: 15 mm

ARC-sarjassa vakiona. Saatavana maksutta ovellisiin TRAC-sarjan malleihin. Vedin sopii kaikkiin malleihin, joissa on 8 mm paksu lasi, ja siinä on sama pintakäsittely kuin suihkutilaratkaisun heloissa.

KULMIKAS VETOKAHVA

Kromi tai mattamusta

H: 277 mm, B: 22 mm, D: 45 mm

Vetokahva on suunniteltu 8 mm:n lasia varten ja se on vakiona TRAC-sarjassa. Sen saa myös maksutta niihin ARC-sarja suihkumalleihin, joiden kohdalla asiasta on mainittu tuotesivulla.

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Lue lisää

Designmallistot

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Lue lisää