4 neliömetrin kylpyhuone

Näin suunnittelet kauniin ja käytännöllisen 4 neliömetrin kylpyhuoneen

Onko edes mahdollista luoda kaunista ja käytännöllistä kylpyhuonetta 4 neliömetrin tilaan? Ehdottomasti! Vaikka joudut todennäköisesti luopumaan sekä porealtaasta että leveästä allaskaapista, on tyylikkään ja käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttaminen pieneen tilaan täysin mahdollinen. Salaisuus piilee kätevissä ratkaisuissa ja kestävissä kylpyhuonekalusteissa, jotka kestävät kosteutta ja roiskeita. Tutustu viiden pienen kylpyhuoneen pohjapiirrokseen ja löydä ideoita omaan projektiisi!

1. Pieni kylpyhuone, jossa on kapea suihkusyvennys

Syvennykseen sijoitettu suihku on sekä kätevä ja antaa mukavan suihkukokemuksen. Jos syvennys on erityisen kapea, voi suihkuun astuminen tai sieltä ulostuleminen olla hankalaa. SYNC suihkusarjamme on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen. Käytännölliset ja tyylikkäät taitto-ovet on saatavana niinkin kapeana kuin 580 mm ja jopa 1880 mm leveyteen asti. SYNC suihku-ovet on helposti yhdisteltävissä erityistarpeiden mukaan. Voit yhdistää esimerkiksi kiinteän ja taitettavan lasioven.

SYNC suihkuseinät

Käytännöllinen suihkuratkaisu syvennykseen vapauttaa lattiatilaa niin, että saat tilaa suuremmalle allaskaapille. Tässä VISKAN Grip 120 NCS-värissä.

Kaluste VISKAN Grip 120, NCS, ja peili TOUCH 120. Suihkuovi SYNC 2 ja pyyhekuivain LINE.

SYNC taitto-ovien ansiosta käyminen ahtaaseenkin suihkutilaan on helppoa. VISKAN Grip allaskaappi on saatavana useina leveyksinä 40 cm ylöspäin. Täydellinen valinta pieneen kylpyhuoneeseen.

2. Kapeanmallinen 4 neliön kylpyhuone

Kapenmallisen kylpyhuoneen pinta-alan voi jakaa niin, että suihku sijoitetaan päätyyn tai kuten tässä – jos tarvitset tilaa myös WC:lle on kulmaratkaisu taitettavilla suihkuovilla kätevä ratkaisu. Kun et käytä suihkua, voit taittaa ovet sisään ja vapautat näin ollen lattiatilaa.

SYNC suihkunurkat

Yksi SYNC -taitto-ovien eduista on, että voit sijoittaa allaskaapin tai WC:n aivan sen viereen kolhuuntumatta. Käännä ovet kokonaan seinää vasten, kun et käytä niitä.

Hyödynnä seinätila pienessä kylpyhuoneessa. Peilikaappi on ehdoton suosikki. Tässä STAGE 60 yhdistettynä VISKAN Solid 60 allaskaappiin.

3. Pieni ikkunallinen kylpyhuone

Jos ikkuna hankaloittaa pienen kylpyhuoneesi sisustusta on meillä siihen erinomainen ratkaisu: LINC Monument. Se on suihkuratkaisu, jonka voi sijoittaa keskelle seinää tai aivan huoneen kulmaan ilman, että se vaikuttaisi ovien sulkemiseen. Sekä ikkuna että allaskaappi, jotka tässä tapauksessa ovat lähellä suihkua pysyvät suojassa kosteudelta.

Suihku ikkunan vieressä

LINC Monumentin C:n muotoisten ovien ansiosta saat runsaasti suihkutilaa riippumatta mihin kulmaan ovet asennetaan.

Älä anna ikkunan hankaloittaa kylpyhuoneesi sisustustamista. Monumentin seinäprofiilit voidaan asentaa aivan huoneen kulmaan.

Kun taitat LINC Monumentin suihkuovet päällekkäin vapautat lattiatilaa, kun suihku ei ole käytössä.

4. Pieni kylpyhuone, jossa on viisto katto

Erityisesti vanhoissa kerrostalorakennuksissa on edelleen pieniä kylpyhuoneita, joissa on viisto katto. Vinoonleikatun suihkuratkaisun avulla voit luoda oiken mukavan suihkutilan, jossa voit nauttia päivittäisistä suihkuhetkistä.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Yhdistämällä suihkuoven kiinteään suihkuseinään voit sijoittaa kylpyhuonekalusteet ihan suihkun lähelle ilman, että ne kolhuuntuvat.

Hyödynnä syvennyksen toinen sivu sijoittamalla siihen esimerkiksi pyyhekuivaimet.

2x2 neliömetrin kylpyhuone

Täysin neliskulmaisessa kylpyhuoneessa allaskaapille ja pyyhekuivaimille on luonnolliset paikat suihkukulman molemmilla puolilla. Patentoitujen nostosaranoiden ansiosta suihkuovet voi kääntää sisään, kun suihkua ei käytetä. Yhdistä kätevät PILE -suihkuhyllyt suihkuseinän profiiliin, niin pidät sampoopullot poissa lattialta.

LINC suihkuseinät

Huippukätevä suihkusäilytysratkaisu PILE asennetaan LINC- tai SYNC -suihkumallien profiiliin.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Lue lisää

Kylpyhuoneen­suunnittelu

pienet kylpyhuoneet

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Tässä 10 parasta vinkkiämme.

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää