Näin suunnittelet kauniin ja käytännöllisen 4 neliömetrin kylpyhuoneen

Onko edes mahdollista luoda kaunista ja käytännöllistä kylpyhuonetta 4 neliömetrin tilaan? Ehdottomasti! Vaikka joudut todennäköisesti luopumaan sekä porealtaasta että leveästä allaskaapista, on tyylikkään ja käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttaminen pieneen tilaan täysin mahdollinen. Tutustu seitsemään pienen kylpyhuoneen pohjapiirrokseen ja löydä ideoita omaan projektiisi!

Pohjapiirros #1

Kylpyhuone ilman ikkunaa

Jos kylpyhuoneessa ei ole ikkunoita, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota valaistukseen. Hyvä valaistus saa huoneen tuntumaan suuremmalta. Säästä tilaa valitsemalla suihku taitto-ovilla. Ja valitse kätevät säilytysratkaisut sekä suihkuun että sen ulkopuolelle.

10 vinkkiä pieneen kylpyhuoneeseen

Pohjapiirros #2

Kylpyhuone, jossa on kaksi oviaukkoa

Kylpyhuoneeseen, jossa on kaksi oviaukkoa ja iso ikkuna, löytyi sopiva ratkaisu kiinteästä suihkuseinästä, joka jakaa huoneen. Vastakkaisella seinällä on kaksi tilaa säästävää pyyhekuivainta.

Lue koko artikkeli

Pohjapiirros #3

Ikkuna suihkutilassa

Tässä on tavallinen ongelma kylpyhuoneen suunnittelussa, nimittäin ikkuna aivan suihkutilan läheisyydessä. U-muotoinen suihkunurkka LINC Monument on erinomainen valinta, sillä sen voi asentaa lähelle ikkunaa tai aivan huoneen kulmaan.

LINC Monument

VISKAN Grip 60 ja peilikaappi STAGE 60 ja suihkukulma LINC Angel.

Pohjapiirros #4

Neliskulmainen kylpyhuone

Täysin neliskulmaisessa kylpyhuoneessa allaskaapille ja pyyhekuivaimille on luonnolliset paikat suihkukulman molemmilla puolilla. Yhdistämällä kätevät PILE -suihkuhyllyt suihkuseinän profiiliin, saat lisää säilytystilaa. Kuten myös peilikaapilla, jossa on lisäksi käytännöllinen pistorasia

PILE

Pohjapiirros #5

Suihkunurkka pieneen kylpyhuoneeseen

Tässä tapauksessa ei tavallinen suihkunurkka (kuten esimerkissä 4) ole hyvä ratkaisu, sillä ovet olisivat osuneet kalusteisiin. Sen sijaan suihkunurkka taitto-ovilla on oiva vaihtoehto. LINC Flex -suihkusarjassa on useita malleja taitettavilla suihkuovilla, jotka sopivat erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin, ja niihin voi yhdistää kätevät PILE-suihkuhyllyt.

LINC Flex

Pohjapiirros #6

Pieni kylpyhuone, jossa on kapea suihkusyvennys

Kapeaan syvennykseen suosittelemme suihkuovia LINC Flex-sarjasta. Ovi taittuu keskeltä, kun vedät kahvasta ja suihkuun astuminen ja sieltä ulos tuleminen on helpompaa. Lisäksi LINC Flex-suihkuovet eivät kolise kalusteita vasten. Suihkuoven kapeus voi olla niinkin pieni kuin 580 mm.

LINC Flex

Viistoon leikattu suihkuseinä ARC 4

Pohjapiirros #7

Pieni kylpyhuone, jossa on viisto katto

Suihkutila viiston katon alla antaa mukavan suihkukokemuksen. Useimmat suihkumalleista on leikattavissa sopivaksi viistoon kattoon ja se tehdään ilman lisäkustannuksia. 

Räätälöidyt suihkuseinät

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
VISKAN Solid 50, väri Forest (NCS-väri S 5005-G50Y) ja peili SLOT. Suihkukulma LINC Angel Flex.

Opas: Pienet kylpyhuoneet

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Tässä 10 parasta vinkkiämme.

Katso lisää

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää