Suihkuseinä tilanjakaja

Erilaiset tilanjakajat suihkutilaan

Kiinteä tai kääntyvä tilanjakaja, joka on sijoitettu sopivalle etäisyydelle kylpyhuoneen kulmasta, on erittäin suosittu suihkuseinäratkaisu. Täältä löydät esimerkkejä käytännöllisistä ja tyylikkäistä tilanjakajista, joista vaihtoehtoina on kääntyvä tai kiinteä seinä.

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu.

Erilaiset tilanjakajat

  • Tilanjakaja ilman seinäprofiilia
  • Tilanjakaja kehyksellä
  • Tilanjakaja profiililla

Tilanjakana ilman seinäprofiilia

Jos toiveena on näyttävät lasipinnat ja minimalistiset yksityiskohdat, on ARC-sarja oikea valinta. Valikoimastamme löydät useita kiinteitä ja kääntyviä tilanjakajia 8 mm lasista, runsaasti eri lasivaihtoehtoja ja viimeistelyjä. Täältä löydät myös vaikuttavat tilanjakajat, jotka ulottuvat lattiasta kattoon. Kaikki ARC sarjan mallit on räätälöitävissä mittojesi mukaan.

ARC Original   ARC Frame

Katso kaikki

Tilanjakaja

ARC 19 Original

Kokoontaitettava, erillinen suihkuovi 8 mm paksusta lasista ilman vetimiä. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen välien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Musta Messinki

Hinta alk 880 €

Tilanjakaja

ARC 20 Original

Tyylikäs seinäke 8 mm paksusta lasista. ARC on joustavin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Musta Messinki

Hinta alk 1 000 €

Tilanjakaja

ARC 20 Frame Plus

Tyylikäs seinäke 8 mm paksusta lasista lattiasta kattoon. Silmää miellyttävä kisko muodostaa kehyksen ja samalla se estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle. Räätälöidään ilmoitettujen välien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kiiltävä Musta

Hinta alk 1 300 €

Tilanjakaja

ARC 20 Original Plus

Tyylikäs seinäke 8 mm paksusta lasista lattiasta kattoon. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Musta Messinki

Hinta alk 1 300 €

Jos kaipaat suihkutilaan yksityisyyttä, on suihkunurkka oikea ratkaisu. Avoin suihkutila tilanjakajalla on tyylikäs, mutta tunnelma ei ole yhtä suojattu ja rauhallinen kuin kahden suihkuseinän ympäröimässä suihkutilassa.

Tilanjakaja seinäprofiililla

Jos etsit tilanjakaja suihkuseinää, jossa on seinäprofiilit, kannattaa silloin tutustua LINC sarjaan. Täältä löydät kaksi tyylikästä ja käytännöllistä tilanjakajaa seinäprofiililla ja tiivistelistoilla, jotka auttavat pitämään veden suihkutilan sisäpuolella.

LINC Original

Kaikki mallit

Tilanjakaja

LINC Josephine

Tässä näet alkuperäisen suihkuseinämme. Käy suihkussa tyylikkäästi tämän pohjoismaisen ja ikonisen kääntyvän suihkuseinäkkeen takana. Se on valmistettu 6 mm paksusta lasista, ja siinä on vaihdettava tiivistelista. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 750 €

Tilanjakaja

LINC 19 Original

Kokoontaitettava, erillinen suihkuovi 6 mm paksusta lasista, vaihdettava tiivistelista. Pohjoismainen LINC 19 Original on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 520 €

Tutustu myös näihin

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää