Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Suihkuseinä tilanjakaja

Erilaiset tilanjakajat suihkutilaan

Kiinteä tai kääntyvä tilanjakaja, joka on sijoitettu sopivalle etäisyydelle kylpyhuoneen kulmasta, on erittäin suosittu suihkuseinäratkaisu. Täältä löydät esimerkkejä käytännöllisistä ja tyylikkäistä tilanjakajista, joista vaihtoehtoina on kääntyvä tai kiinteä seinä.

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu.

Erilaiset tilanjakajat

  • Tilanjakaja ilman seinäprofiilia
  • Tilanjakaja kehyksellä
  • Tilanjakaja profiililla

Kaikki tilanjakajat

E D G E

Tilanjakaja kehyksellä

EDGE-suihkusarjasta löydät kaksi näyttävää tilanjakajamallia, joista toisen voit saada mittojen mukaan lattiasta kattoon. Profiilit on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja on saatavana kahdessa viimeistelyssä: mattamusta ja stone. EDGE-suihkuseiniin voit valita uniikin Sway-raitalasin, jonka aaltoileva pinta on viettelevän upea.

EDGE


Kaikki tilanjakajat

A R C

Tilanjaka ilman seinäprofiilia

Jos toiveena on näyttävät lasipinnat ja minimalistiset yksityiskohdat, on ARC-sarja oikea valinta. Valikoimastamme löydät useita kiinteitä ja kääntyviä tilanjakajia 8 mm lasista, runsaasti eri lasivaihtoehtoja ja viimeistelyjä. Täältä löydät myös vaikuttavat tilanjakajat, jotka ulottuvat lattiasta kattoon. Kaikki ARC sarjan mallit on räätälöitävissä mittojesi mukaan.

ARC Original   ARC Frame


Kaikki tilanjakajat

Jos kaipaat suihkutilaan yksityisyyttä, on suihkunurkka oikea ratkaisu. Avoin suihkutila tilanjakajalla on tyylikäs, mutta tunnelma ei ole yhtä suojattu ja rauhallinen kuin kahden suihkuseinän ympäröimässä suihkutilassa.

Tilanjakaja seinäprofiililla

Jos etsit tilanjakaja suihkuseinää, jossa on seinäprofiilit, kannattaa silloin tutustua LINC sarjaan. Täältä löydät useita tyylikkäitä ja käytännöllisiä malleja seinäprofiililla ja tiivistelistoilla, jotka auttavat pitämään veden suihkutilan sisäpuolella. Kaikki LINC: n suihkunurkat voidaan kiinnittää SAFE-FIX-liimasarjalla ja lisäksi voit valita näppärän PILE-säilytysratkaisun, joka integroidaan seinäprofiiliin.

LINC Original


Kaikki tilanjakajat

Tutustu myös näihin

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
Suihkukulma LINC Angel avoimilla ovilla.

Suihkunurkat

Suihkun sijoittaminen kylpyhuoneen nurkkaan on kätevä tapa optimoida ja luoda mukava suihkutila.

 

Katso lisää
Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää