Air Solid 120 B i NCS S 9000-N, pesuallashana Voyage ja peili Touch 120.

Kylpyhuone kaikille aisteille

Monica ja Roger loivat unelmiensa kodin Gotlannin eteläosiin etsittyään täydellistä paikkaa useiden vuosien ajan. Monica oli lapsesta saakka viettänyt kesät Gotlannissa, joten siitä oli tullut paikka, jossa hän pystyi rentoutumaan ja palautumaan arjesta parhaiten. Monica halusi luoda kylpyhuoneen, jossa hän voisi löytää mielenrauhan ja jossa olisi mukava olla päivän kaikkina hetkinä. Ajatus kylpyhuoneesta, joka voisi aktivoida kaikki hänen aistinsa, syntyi…

Näköaisti

Sopiva valaistus kylpyhuoneessa on tärkeää useimmille meistä. Aamulla haluamme paljon valoa voidaksemme meikata tai ajaa parran. Illalla taas himmeä valaistus auttaa meitä rentoutumaan ja valmistautumaan unille. Valon ja pimeyden välinen kontrasti on tärkeä Monicalle:

- Minulle on suuri nautinto saada illanhämärtyessä rentoutua kylpyammeessa tai suihkussa, jolloin himmennettävä valaistus peilissä ja katossa luovat huoneeseen rauhallisen tunnelman.  Sykkeeni laskee ja tunnen kuinka huolet ja stressi poistuvat kehosta. Pääsen olotilaan, jossa koko keho ja mieli on tasapainossa.

Valaistus

Monica valitsi himmennettävän TOUCH kylpyhuonepeilin, jonka kirkautta sekä valon lämpötilaa voi säätää. Sisäinen muisti tallettaa asetukset, kun valo sammutetaan. Tämä helpottaa oikeiden olosuhteiden luomista päivittäisten tarpeiden tyydyttämiseen.

Kylpyhuonepeilit

Tuntoaisti

Tunto on aisteitamme se, jolla katsotaan olevan suurin vaikutus terveyteen. Kostetus lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointiamme. Kylpyhuoneesta löytyy monia materiaaleja, jotka ihon reseptorit voivat tuntea ja joiden avulla voimme saavuttaa sekä rentoutumista, nautintoa että kiehtovuutta...

Materiaalit

Valitsemalla sisustukseen materiaaleja, jotka vaikuttavat aisteihimme, on ylellisyyttä parhaimmillaan. Monica valisti allaskalusteeksi AIR 120 allaskaapin mustassa sävyssä ja Corian pöytätason, joka on erittäin kestävää ja samalla silkinsileää materiaalia. TX Top Extreme ™ -pintakäsittely pitää huonekalut uudenlaisena monien vuosien ajan ja tuntuu upealta sormenpäiden alla.

Allaskalustesarja AIR

Hajuaisti

Hyvät tuoksut kuuluvat kotiin ja kylpyhuoneeseen, ja huonetuoksujen markkinat ovatkin räjähtäneet viime vuosina. Voimme kuitenkin löytää luonnollisia tuoksuja myös materiaaleista, jotkä ympäröivät meitä. Kuten se ihana tuoksu, joka syntyy, kun kuuma vesi kohtaa puun ...

Vesi

Kun lämmin vesi kohtaa puun, syntyy ihana, luonnollinen tuoksu, joka vaikuttaa meihin syvästi. Puhumattakaan lämpimän veden vaikutuksesta ihollemme, kehon suurimmalle elimelle. On erittäin tärkeää saada juuri oikea lämpötila vedelle ja luottaa siihen, ettei lämpötila tai vedenpaine muutu äkilllisesti.

Tutustu kattosuihkuihin

Suihkukulma LINC Angel Original mustilla profiileilla ja suihkun säilytysratkaisu PILE mustana.

LINC Angel ja suihkuprofiiliin integroitu säitlytysratkaisu PILE.

Kuuloaisti

- Minulle on ylellisyyttä, että voin hemmotella itseäni hetken hiljaisuudella, toisin sanoen melun puuttumisella, joka ympäröi meitä jokapäiväisessä elämässä. Kun suljen oven kylpyhuoneeseeni ja kuuntelen hiljaisuutta ja juoksevan veden ääntä, on erittäin rentouttavaa minulle.

Minulla on tapana himmentää peilin valaistus, sytyttää kynttilät ja levittää miellyttävää aromatuoksua kylpyhuoneeseen. Astuessani kylpyammeeseen kehoni rentoutuu ja sielu lepää.

Rentouttava soittolista kylpyhuoneeseen

Makuaisti

Viides aisti - maku - edustaa Monican hyvää makua sisustuksen suhteen pikemmin kuin makuaistia syötävässä muodossa.

- Mutta minun on myönnettävä, että kylpyhuoneessa on tullut nautittua yksi kuin toinenkin lasi viiniä! Juhlimme 30. hääpäiväämme samana päivänä, kun kylpyhuoneremontti valmistui, joten meillä oli kaksinkertainen syy juhlistaa päivää samppanjan kera.

Monica

Mihin olet kaikkein tyyväisin kylpyhuoneessasi?

- Puupaneeleista, ilman muuta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, ja se tunne, jonka koen paljain jaloin lattialla tepsutellessani, on korvaamaton! Minua miellyttää myös mahdollisuus säätää valaistusta vuorokaudenajan tai oman mielentilani mukaan. Tietyssä mielentilassa ollessani himmennän peili- ja kattovalot, sytytän muutaman kynttilän ja aktivoin suosikkituoksuni. Ryömin ammeeseen tai annan veden virrata suihkussa. Silloin sieluni löytää rauhan ja jännitys sulaa pois.

Minkä vinkin anttaisit muille uutta kylpyhuonetta suunnitteleville?

- Älä tingi laadusta – kylpyhuonetta käytetään niin ahkerasti ja se joutuu kestämään niin paljon, että suosittelen satsaamaan siihen hieman suunniteltua enemmän nuukailun sijaan. Tietenkin mahdollisuuksien mukaan. Muuten sanoisin: Uskalla ajatella toisin! Kun luovuus saa vallan, käytännöllisten ratkaisujen etsiminen voi tuntua ensin hankalalta, mutta se kannattaa.

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Tuotteet

 • Kaluste AIR 120 F, väri NCS S800-N, jossa pöytätaso Corian ja pyöreä pesuallas
 • Pesuallashana SLEEK, jossa musta yläosa
 • Peili TOUCH 120
 • Suihkunurkka LINC Angel 90x90 mustilla profiileilla
 • Pyyhekuivain LINE musta
 • Kattosuihku MIST mustilla yksityiskohdilla

Klikkaamalla kuvia pääset tuotteen sivuille.

Materiaalivalinnat

 • Lattia -The Resin Flooring Company - Microcrete, 20% Musta
 • Paneeli - Puuta
 • Seinäväri - F497 Paperi, Tikkurila 
 • Kylpyamme - Kerasan

Aiheeseen liittyvät sivut

Kapea kylpyhuone

Ta ut svängarna i ditt långsmala badrum och skapa en privat oas med smarta lösningar, snygg design och häftiga tillval!

Katso lisää
svart badrum

Musta kylpyhuone

Mustat yksityiskohdat kylpyhuoneissa on vahva jatkava trendi, niin suihkuseinissä ja hanoissa kuin suihkutilan säilytysratkaisuissa.

Katso lisää