< >

KATTOSUIHKUT

INR design + Mora technology inside

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus. Kauniin ulkoasun, ergonomisen muotoilun sekä suurenmoisen innovatiivisen sisäpuolen ansiosta MIST ja EASE tekevät suihkuhetkistä tavallista ihanampia.

Yksityiskohdat

Värivaihtoehdot

EASE

Koska EASE-suihkun muotokieli on sovitettu erityisesti ARC-, TRAC- ja EPIC-sarjojen kulmikkaisiin heloihin, se huokuu hienostuneisuutta pienimmissäkin yksityiskohdissaan aina nelikulmaisesta suihkupäästä tyylipuhtaisiin vaihtimiin. Valitse kromi, musta tai valkoinen suihkuletku tai monitoimisuihku kromilla.

Tutustu EASE kattosuihkuun

Käsisuihku

Siroa käsisuihkua ja suihkuletkua on saatavana täysin kromattuna sekä valkoisin tai mustin yksityiskohdin viimeisteltynä.

Tuotteen sivuille

Monitoimisuihku

Jos valitset monitoimisen käsisuihkun – joka on aina täysin kromattu – voit suihkutellessasi vaihdella kolmen suihkutoiminnon välillä. Ne ovat normaali, monitoiminen ja hierova suihku.

Tuotteen sivulle

  • Ø250 mm pyöreä suihkupää (MIST)
  • Nelikulmainen suihkupää, 250 x 250 mm (EASE)
  • Säädettävä suihkutanko
  • Mora Technology Inside
  • Easy Clean – Kalkinpoistojärjestelmä
  • Eco Flow -toiminto säästää vettä
  • Safe Temp -toiminto suojaa vedenpaineen vaihteluilta ja yllättäviltä lämpötilan muutoksilta
  • Valmistettu Ruotsissa
  • 5 vuoden takuu

TÄYTTÄÄ KORKEAT POHJOISMAISET VAATIMUKSET

Kaikki Mora Technology Inside -tekniikalla varustetut INR-kattosuihkut käyvät läpi laajamittaiset testit, joilla varmistetaan, että suihkut kestävät Pohjoismaiden korkean vedenpaineen. Sekoittimia testataan jopa viisi kertaa enemmän kuin paineen ollessa normaali. Näin varmistetaan, että voit nauttia suihkuistasi turvallisin mielin. MIST- ja EASE-suihkuissa on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia – kuten Safe temp, Easy clean, Eco flow ja tasapainotettu paine – jotka takaavat mukavuuden ja turvallisuuden.

Tutustu kaikkiin kattosuihkuihin

MIST

Pyöreässä MIST-mallissa on kattosuihku sekä sauvamainen tai monitoiminen käsisuihku. Värivaihtoehtoja on useita. Tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut MIST-mallit sopivat hyvin yhteen LINC- ja SYNC-mallistojen suihkuseinien kanssa. Mora Technology Inside -tekniikan ansiosta tarjolla on monia innovatiivisia toimintoja, joita ei muissa markkinoilla olevissa suihkuissa ole. Suihkuissa on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine.

Tutustu MIST kattosuihkuun

SAUVAMAINEN KÄSISUIHKU

Siroa käsisuihkua ja suihkuletkua on saatavana täysin kromattuna sekä valkoisin tai mustin yksityiskohdin viimeisteltynä. 

Tuotteen sivulle

Monitoimisuihku

Jos valitset monitoimisuihkun – joka on aina täysin kromattu – voit suihkutellessasi vaihdella kolmen suihkutoiminnon välillä. Ne ovat normaali, monitoimi ja hierova suihku.

Tuotteen sivulle

Neljä valittua suosikkia

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja monitoimikäsisuihkulla


Kattosuihkussa on monia samoja hyviä ominaisuuksia kuin sen sisarmallissakin. Monitoimisella kromatulla käsisuihkulla varustettuna se takaa ihanat suihkuhetket. Tämä on juuri nyt kampanjatuote!

Väri
Kromi
Hinta alk
830 €

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Kehitetty yhteistyössä Moran kanssa. Kattosuihkussa yhdistyvät esteettinen ja ergonominen ulkoasu ja maailman johtava sekoittajatekniikka. Suihkuletkun saat krominvärisenä, mustana tai valkoisena. Tämä on juuri nyt kampanjatuote!

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
830 €

Takdusch

EASE

med termostatblandare och 3-funktionshanddusch

En takdusch i fyrkantigt formspråk med 3-funktionshanddusch för en duschupplevelse utöver den vanliga. Med Mora Technology Inside.

Väri
Kromi
Hinta alk
991 €

Kattosuihku

EASE termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Mora Technology Inside -tekniikalla varustettu EASE on kaivattu neliskulmainen uutuus, joka sopii yhteen INR:n ARC-, EPIC- ja TRAC-suihkuseinien kanssa.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
991 €

Yhdisteltäviä tuotteita

Suihkuseinät

PESUALLAS­HANAT

SUIHKUSÄILYTYS

Pyyhekuivaimet

BLACK EDITION

Noudata mustaa linjaa kylpyhuoneessa ja viimeistele ilme mustalla pyyhekuivaimella ja hanalla.

Lue lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka, säilytyshyllyt ja kattosuihku edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

 

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää