< >

LINC Flex

Älykkäämpi sisäänkäynti pieneen tilaan

Taita kokoon, kun astut sisään. Taita auki, kun haluat sulkea ovet. LINC Flex on ihanteellinen suihkutilaratkaisu ahtaaseen kylpyhuoneeseen. LINC Flex-sarjan selkärankana on patentoitu LINC-nostosarana, tässä yhdessä fiksun LINC Flex-saranan kanssa. LINC Flex suihkuseinät valmistetaan 6 mm:n turvalasista ja niihin sisältyy vaihdettavat tiiviste- ja magneettilistat vakiona. LINC Flex suihkuseinään voi yhdistää PILE säilytysratkaisun ja sen voi asentaa SAFE-FIX liimasarjalla.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

6 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä (ei koske vakiomittoja). Lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Profiilit ja saranat

LINC Flex – avartaa pientäkin suihkutilaa

LINC Flexin taitto-ovet sopivat erittäin hyvin pieniin tiloihin, ja sarjasta löytyy useita malleja, jotka voi sijoittaa syvennykseen tai kulmaan. Saatavana suosittuja malleja vakiomitoissa tai mittojen mukaan. Voit testata kuinka ovet avautuvat kunkin mallin tuotesivulla. 

Katso LINC Flex

Puhtaanapito on helppoa

LINC-Flex sarana liimataan lasin ulkopuolelle, minkä ansiosta sisäpuoli on täysin sileä ja lasin puhtaanapito on helppoa. Läpinäkyvät listat lasien välissä ovat tiiviit märissä olosuhteissa.

Katso LINC Flex

SYNC-sarana

Tuotteet

Patentoitu nostosarana nostaa oven 7 mm avoimessa asennossa, mikä helpottaa puhdistusta. Kaikki LINC suihkuseinät voidaan asentaa SAFE-FIX liimasarjalla.

SAFE-FIX

4 neliömetrin kylpyhuone

Tartu vetimeen, anna oven kääntyä keskelle ja astu sisään. LINC Flex-kulmamallit ovat erityisen sopivia silloin, kun muut kylpyhuonekalusteet ovat aivan suihkun vieressä tai jos lattiapinta on rajallinen – vain 4 neliömetrin lattiapinta-ala ei ole ongelma. Tutustu LINC Angel Flex malliin, niin ymmärrät mitä tarkoitamme. Testaa eri mittoja ja kuinka ovet aukeavat mallin tuotesivulla.

Katso LINC Flex

PILE suihkusäilytys

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Voi asentaa SAFE-FIX liimasarjalla. 

Katso PILE

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Tutustu eri ratkaisuhin ja luo oma ikoninen suihkuratkaisusi. 

 

 

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

Suora, viistoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Tuotteet

Kaikki lasimme on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta.

Lasit

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Asenna alumiiniprofiili tukevasti seinään SAFE-FIX liimasarjalla ruuvaamisen sijaan. SAFE-FIX mahdollistaa myös purkamisen jälkiä jättämättä.

Katso SAFE-FIX 

Älykkäin suihkutilaratkaisu on PILE, joka sulautuu LINC seinäprofiiliin. Saatavana samalla pintakäsittelyllä kuin LINC profiilit.

 

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää