Suihkunurkat

Erilaisia suihkunurkkia suuriin ja pieniin kylpyhuoneisiin

Suihkunurkka, joissa on yksi tai useampi ovi tai seinä, on käytännöllinen suihkuseinäratkaisu. Tutustu tällä sivulla klassisiin suihkunurkkaratkaisuihin, seinäprofiililla tai ilman sekä kätevään suihkunurkkaan taittuvilla ovilla.  

5 yleistä suihkunurkkamallia:

  • Suihkunurkka seinäprofiililla
  • Suihkunurkka taittuvilla ovilla
  • Suihkunurkka ilmat seinäprofiilia
  • Suihkunurkka kehyksellä
  • Suihkunurkka ikkunan vieressä

Seuraava tärkeä vaihe on valita suihkunurkka, joka sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. Tarkista mitat, valitse lasi, viimeistely ja lisävarusteet, jotka miellyttävät sinua eniten. Nämä valinnat voi tehdä jokaisen suihkunurkan tuotesivulla. Mutta valitse ensin suihkunurkka, joka miellyttää sinua eniten.

Suihkunurkka seinäprofiililla

Klassisin suihkunurkka on se, jossa on kaksi suoraa tai kaarevaa ovea, joiden profiilit on ruuvattu tai liimattu seinään. Ennen kun teet lopullisen päätöksen on hyvä miettiä kylpyhuoneen koko sisustusta. Jos esimerkiksi allaskaluste on aivan suihkunurkan vieressä, on hyvä valita suihkunurkka, jossa on kiinteä seinä ja ovi tai yksittäinen tilanjakaja. 

LINC Original suihkuseinien tiivistelistat lattian ja lasien välissä estää veden pääsemästä ulos suihkutiloista. Mallissa on erittäin näppärä patentoitu nostosaranan, joten voit avata ovet sekä ulos että sisäänpäin. Kaikki LINC suihkunurkat voidaan kiinnittää SAFE-FIX-liimasarjalla ja lisäksi voit valita näppärän PILE-säilytysratkaisun, joka integroidaan seinäprofiiliin.

LINC Original

Kaikki mallit

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Angel

Suihkunurkka, jossa kaksi suoraa saranoitua ovea 6 mm paksusta lasista. Saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti sekä myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä PILE-suihkutilan säilytysratkaisulla.

Polished Matte Brushed Matte White Matte Black

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Niagara

Suihkunurkka, jossa kaksi kaarevaa saranoitua ovea 6 mm paksusta lasista. Yhdistele ovia vapaasti ja asenna periaatteesa mihin mittaan tahansa. Täydennä PILE-suihkutilan säilytysratkaisulla.

Matte Black
Matte White Matte Brushed Polished

Hinta alk 900 €

LINC Flex- ja Original suihkuseinissä tiivistelistat lattian ja lasien välissä estää veden pääsemästä ulos suihkutilasta

Suihkunurkka taittuvilla ovilla

Pieneen kylpyhuoneeseen sopii hyvin suihkunurkka, jossa on taiteovet. LINC Flex suihkunurkkaratkaisuun voit valita joko toisen tai molemmat ovista taitettavaksi nippuun. Tämä helpottaa suihkuun menoa vaikka tila olisi hyvin pieni ja lisäksi vältyt kolhimasta vieressä olevia kalusteita. Kun suihku ei ole käytössä, voit taittaa ovet kulmaan päin ja saat kylpyhuoneeseesi lisää tilaa.

LINC Flex

Kaikki mallit

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.

Suihkunurkka ilman seinäprofiilia

ARC- ja EPIC suihkunurkat on täydellinen valinta, jos pidät suurista ja selkeistä lasipinnoista ja haluat panostaa paksuun lasiin, joka antaa ylellisen tunteen. Suurin osa näiden sarjojen ratkaisuista räätälöidään maksutta mittojen mukaan ja voidaan leikata toiveidesi mukaan.

ARC Original

Kaikki mallit

Suihkuseinä

ARC 15

Suihkunurkka, jossa yksi kiinteä seinä sekä pienempi ovellinen seinä 8 mm paksusta lasista. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Chrome Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Matte Black

Hinta alk 3 670 €

Suihkunurkka

ARC 12 Original

Suihkunurkka, jossa kaksi suoraa saranoitua ovea 8 mm paksusta lasista. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Matte Black Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Chrome

Hinta alk 1 570 €

Huomioi, että suihku on asennettava hieman lasin yläpuolelle, jos haluat avata tai taittaa ovet sisäänpäin. Vakiokorkeus 2000 mm lasin yläreunaan. Katso vaihtoehtoiset suihkunurkkamallit.

Suihkunurkka ikkunan lähellä

Ei ole harvinaista, että ikkuna on sijoitettu niin lähelle kulmaa, että suihkunurkan asentaminen sinne voi tuntua hankalalta. LINC Monument on ratkaisu tähän ongelmaan.

Suihku ikkunan vieressä

Jos sinulla on allaskaluste aivan suihkun vieressä, suosittelemme suihkunurkkaa, jossa on ovi ja kiinteä seinä, tai suihkunurkka, jossa on taiteovet.

Suihkunurkka kehyksellä

ARC Frame suihkunurkka on tyylikäs kulmaratkaisu, jossa 8 mm:n lasin kehystää trendikäs musta tai kiiltävä kehys, joka pitää veden lasiseinien sisäpuolella. Plusmallit on saatavana erityisen korkeana jopa 2700 mm asti.

ARC Frame

Kaikki mallit

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Suihkunurkkien edut

Suihkunurkkien edut

Suihkukulma tai -nurkka on tilankäytön kannalta tehokas ratkaisu – varsinkin, jos sen ovet voidaan taittaa, kun suihkua ei käytetä. Periaatteessa kaikki suihkukulmamme voidaan taittaa nurkkaan, jolloin kylpyhuoneeseen jää enemmän tilaa. Kylpyhuoneen tai suihkutilan nurkkaan sijoitettu suihkukulma joko liimataan tai ruuvataan kiinni seinään, jolloin nurkassa voi olla kaarevat tai suorat ovet. Tällöin suihkunurkan ovet voivat aueta sekä ulos- että sisäänpäin.

Suihkunurkka pieniin kylpyhuoneisiin

Koska suihkunurkan ovet voidaat taittaa molempiin suuntiin, on suihkunurkka oiva ratkaisu myös pieneen kylpyhuoneeseen, jossa on vähemmän tilaa erilaisille suihkukalusteille. LIN Flex-malliston suihkukulmien ovet voidaan taittaa nippuun, jolloin suihkukulma mahtuu paremmin pieneenkin kylpyhuoneeseen. LINC Flex-suihkukulmat onkin suunniteltu nimenomaan pieniin, jopa vain 3–4 neliömetrin kokoisiin kylpyhuoneisiin. Lue lisää miten voit suunnitella käytännöllisen ja silmää miellyttävän kylpyhuoneen, kun käytössäsi on vain 4 neliömetriä.

Hankaliin tiloihin sopivat testivoittajat

Toinen perinteinen ongelma on lähellä kulmaa oleva ikkuna. Niitä on usein 1970-luvulla rakennetuissa taloissa, joissa ikkunan alla oli amme. Kun lapset ovat muuttaneet kotoa, vanhemmat haluavat korvata ammeen käytännölliseen suihkukulmaan. Tällöin ikkuna on tiellä. Tarjolla on kuitenkin suihkukulmia, jotka sijoitetaan aivan kulmaan ikkunan sisäpuolelle. LINC Monument ja LINC Niagara suihkukulmamme toimivat tällaisissa tiloissa erityisen hyvin. 

Kirkas, harmaa vai huurrelasi?

Jos käytettävissä on runsaasti tilaa, sinulla on enemmän valinnanvaraa ja voit valita myös suihkunurkat useammasta vaihtoehdosta. Tällöin suihkunurkan väri, lasin paksuus tai muotoilu voivat olla tärkeämpiä valintakriteerejä. Haluatko seinäprofiilin ja tiivistelistat, jotka pitävät veden suihkun ulkopuolella tai trendikkään kehyksen? Kenties sinua miellyttävät enemmän mahdollisimman pienet helat.

Jos haluat, että kylpyhuone tuntuu mahdollisimman tilavalta, suosittelemme kirkasta lasia. Vaihtoehdot ovat kirkas lasi, Optiwhite kirkas ja Timeless–kirkas lasi, jonka pysyvä pintakäsittely ehkäisee kalkkeutumia ja likatahroja. Jos taas haluat suihkuun yksityisyyden tunnetta, voit tutustua harmaasävyisiin ja huurrelaseihin sekä Dark Frost -vaihtoehtoon, joka antaa koko tilalle tyylikkään ja hillityn ilmeen. Tutustu tarkemmin lasin ominaisuuksiin ja eri vaihtoehtoihin INR:n verkkosivuilla.

90 x 90 cm, 80 x 80 cm vai räätälöidyt mitat?

Useimmat suihkukulmamme ovat saatavana erikoismittaisina ilman lisämaksua tuotesivulla ilmoitetuissa mittarajoissa. Jos suihkutilasi vaatii suihkuseinän leikkaamista esimerkiksi viistoon, ei se yleensä ole ongelma. Voit myös suunnitella aivan oman suihkuratkaisun. Tee siitä luonnos ja keskustele eri ratkaisuista jälleenmyyjäsi kanssa. Me INR:llä haluamme auttaa ja tehdä unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelusta helppoa. Tutustu tarkemmin erilaisiin ratkaisuihin ja tuotteisiin, joiden joukosta voit valita juuri sopivat omaan kylpyhuoneeseesi, tarvittaessa myös räätälöityjen mittojen mukaan.