suihkuovet 2021

Suihkuovet

Suihkuovet kylpyhuoneeseen

Suihkuovet sijoitetaan yleensä suihkusyvennykseen tai aukkoon ja ne voivat koostua joko yhdestä ovesta tai suihkuoven ja kiinteän suihkuseinän yhdistelmästä. Jos kyseessä on erittäin leveä aukko voi suihkuoven koota useammista ovista ja kiinteistä lasiosista. Myös liukuovi on hyvä vaihtoehto syvennykseen.

Laajasta suihkuovivalikoimastamme löytyy monia vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan ​​sekä toiminnaltaan että suunnittelultaan. Etsitkö suihkuovea, jossa on seinäprofiili, vai pidätkö selkeistä lasipinnoista, joissa on helat?

  • Suihkuovi taittuvalla ovella

  • Suihkuovi seinäprofiililla

  • Suihkuovi ilman seinäprofiilia

  • Suihkuovi pivot-saranalla

  • Viistoonleikattu suihkuovi

  • Liukuovi syvennykseen

Kaikki suihkuovet

Suihkuovi seinäprofiililla

Suihkuovi seinäprofiililla ja tiivistelistoilla, on yleisin suihkuoviratkaisu, joka on tiivis, niin lattiaan kun vastakkaiseen seinään. Aloita mittaamalla syvennyksen tarkka mitta seinästä seinään (mitat otetaan vasta laatoituksen jälkeen) ja valitse ratkaisu, joka sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. Yhdistä seinäprofiiliin integroitu PILE-säilytysratkaisu, niin saat näppärän säilytysratkaisun suihkun sisäpuolelle. Valitse useista profiiliväreistä sekä 6 mm lasivaihtoehdoista.  

LINC Original   PILE


Kaikki suihkuovet

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.
suihkuovi taitettavat ovet

Suihkuovi taittuvalla ovella

Kapeaan syvennykseen suosittelemme käytännöllisiä taitto-ovia. Kun vedät oven vetimestä, taittuu ovi keskeltä ja kääntyy seinää vasten nipuksi, mikä helpottaa suihkuun menoa, vaikka tila olisi hyvin pieni. LINC-Flexin suihkuovet ovat saatavana 6 mm kirkkaasta lasista ja useilla eri seinäprofiilivaihtoehdolla. Voit myös yhdistää niihin PILE-suihkusäilytysratkaisun, joka sulautuu seinäprofiiliin.

LINC Flex


Kaikki suihkuovet

Syvennykseen asennettavan suihkuratkaisun leveys on tarkka mitta seinästä seinään. On tärkeää, että mitat otetaan vasta laatoituksen jälkeen.
Lasi suihkuovi

Suihkuovi ilman seinäprofiilia

Jos toiveena on näyttävät lasipinnat ja minimalistiset yksityiskohdat, on ARC-sarja oikea valinta. ARC malleissa käytetään 8 mm lasia ja on eniten mukautettavissa oleva suihkusarjamme, joten sinulla on erinomainen mahdollisuus luoda oma ainutlaatuinen suihkuratkaisu. Aloita mittaamalla aukon tarkka mitta seinästä seinään (mitat otetaan vasta laatoituksen jälkeen) ja valitse ratkaisu, joka sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. ARC suihkuseinät räätälöidään mittojen mukaan ja voidaan myös leikata viistoon maksutta toiveidesi mukaan.

ARC Original


Kaikki suihkuovet

Huomioi, että suihku on asennettava hieman lasin yläpuolelle, jos haluat avata tai taittaa ovet sisäänpäin. Vakiokorkeus 2000 mm lasin yläreunaan. Katso vaihtoehtoiset suihkunurkkamallit.
suihkuovi pivot

Suihkuovi pivot-saranalla

Markkinoiden ylellisin suihkuoviratkaisu EPIC, jonka 10 mm lasi on kiinnitetty pivot-saranalla lattiaan ja kattoon. Näin ovi liikkuu höyhenen kevyesti oman akselinsa ympäri. Valitse useista upeista malleista ja laseista.

EPIC


Kaikki suihkuovet

Jos syvennyksen seinät eivät ole täysin pystysuorat, lasin tarkka räätälöinti mittojen mukaan on tarpeen. Onneksi tämä palvelu useimmiten sisältyy hintaan.
Suurin osa suihkuovistamme voidaan leikata sopimaan esimerkiksi kylpyhuoneen kaltevaan kattoon. Ja tämä sisältyy yleensä perusmallin hintaan.
suihku liukuovi

Liukuovi syvennykseen

Tyylipuhdas valinta suihkusyvennykseen on liukuovi, joka on mukautettu sekä korkeus että leveyssuunnassa. Valitse monista näyttävistä lasityypeistä, joiden paksuus on 8 mm.

ARC liukuovi

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Suihkuovet – Käytännölliset ja esteettiset ratkaisut

Ovellinen suihkusyvennys on kaunis ja käytännöllinen ratkaisu, ja viidessä mallistossamme on runsaasti kaikkiin makuihin ja kaikille kukkaroille sopivia ovia. Ennen tilauksen tekemistä kannattaa ottaa huomioon yksi asia. Jos remontoit kylpyhuonetta, mittaathan kulman vasta laatoituksen jälkeen – muuten lukemat ovat virheelliset. Aina seinät eivät ole aivan suoria, jolloin lasia täytyy räätälöidä. Mukauttaminen sisältyy kuitenkin perushintaan. Sama koskee myös viistosta katosta johtuvaa mukauttamista.

Lue lisää mitoitetuista suihkuovista