Ikoniset suihkulastat

Ota tavaksi pyyhkiä lasi suihkun jälkeen, jolloin kalkin ja lian kerääntyminen vaikeutuu. Tutustu T ja CLIP suihkulastoihin, joiden avulla pidät suihkun puhtaana ja raikkaana.

Suihkulasta CLIP

CLIP-suihkulasta on antrasiitinväristä silikonia, jossa on teräsydin, joka auttaa pitämään suihkutilan ja lasit puhtaina ja siisteinä. Säilytä CLIP-suihkulasta PILE- tai BOX-suihkusäilytyksen päällä kun sitä ei käytetä, jotta se on aina käden ulottuvilla.

Lue lisää

Suihkulasta T

T on suihkulasta, jonka pidät mielelläsi esillä. Käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu, antrasiitinvärinen silikonilasta, jossa on teräsydin, auttavat sinua pitämään suihkutilan siistinä ja raikkaana. Ota tavaksesi pyyhkiä lasit aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut jäämät eivät tartu niin helposti lasin pintaan. Säilytä T-Lasta suihkutilassa, jotta se on aina käden ulottuvilla.

Lue lisää

Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Katso lisää

Sarjat

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää